Guro Reiten blev matchhjälte för Chelsea i stormötet med Manchester City.
Hon blev enda målskytten i mötet som slutade 1-0.
Londonlaget knappar nu in på lokalkonkurrenten Arsenal i tabelltoppen.

Jonna Andersson var ensam svenska att komma till start när Chelsea tog emot Manchester City på Kingsmeadow.

Och redan efter 14 minuter tog hemmalaget ledningen. Ett inlägg från Jess Carter nådde den norska stjärnan Guro Reitens panna och bollen letade sig in vid den bortre stolpen till 1–0.

City pressade på för en kvittering och i den 63:e minuten kom den första farliga chansen - Caroline Weir drog till med högerfoten och Ann-Katrin Berger fick sträcka sig efter bollen. Gästerna fortsatte att styra matchen och med tre minuter kvar av matchen stod Berger för en tabbe som hade kunnat kosta Chelsea tre poäng - men när Lauren Hemp drog till med skottet räddade Chelsea-kaptenen Millie Bright bollen på mållinjen.

Tre viktiga poäng för Chelsea som just nu jagar Arsenal i topp. Chelsea är två poäng efter Arsenal med en match mindre spelad.