Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

ANNONS

Rodgers: "Det är tufft för Mario just nu"

England

Mario Balotelli har haft en tung säsong i Liverpool och i helgen satt han inte ens på bänken mot Bolton. Enligt Brendan Rodgers är han inte speciellt nära startelvan just nu.

Foto: AP

Mario Balotelli

I senaste cup-matchen mot Bolton i helgen satt Mario Balotelli inte ens på bänken. Och enligt Brendan Rodgers handlade det inte om någon skada, utan helt enkelt att italienaren var petad.

-Det är tufft för Mario just nu eftersom laget går bra och han har insett vad som krävs för att ta sig in startelvan, säger Rodgers enligt The Mirror.

Rodgers kräver rörelse och presspel från sina anfallare, något som Balotelli menar att han inte har naturligt i sitt spel.

-Vi pratade ungefär en timme. Han förstår vad som gäller. Han vet att det krävs hårt presspel och aggressivitet för att ta en plats i laget.
-Han sa att det är svårt för honom med tanke på hur vi spelar eftersom han är mer än box-spelare, berättar Rodgers.

ANNONS

Balotelli har ryktats vara på väg bort från Liverpool då bland annat Olympiakos och Parma ska ha hört sig för kring anfallaren, men än så länge verkar 24-åringen inställd på att stanna för att försöka ta en plats i startelvan.

-Han kommer jobba hårt för att försöka ta sig tillbaka in i laget, men det spelar ingen roll vem spelaren är, du måste jobba hårt varje dag för att lyckas, menar Liverpool-tränaren.

Balotelli har ännu inte gjort något ligamål på tolv matcher.

Publicerad 2015-01-26 kl 10:28

Kommentarer

Visa kommentarer
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto