POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

ANNONS
ENGLAND
10å

Ronaldo fick tips av Usain Bolt

Världens snabbaste man, Usain Bolt, besökte Manchester Uniteds träning på fredagen. Där erbjöd han Ronaldo lite tips.
- Kanske kan jag spela för United i framtiden, säger Bolt.

United fick finbesök inför ligaavslutningen. På fredagen dök den jamaicanske spriterkungen Usain Bolt upp på träningen. Bolt, som tog tre guld i OS, erbjöd sin expertis och tipsade bland annat Ronaldo om hur han kunde justera sin sprintteknik för att bli ännu snabbare.

- Jag förklarade att när han når toppfart är han på väg att tippa över, han gör alltid det, säger han.

- Jag berättade att om han sätter ner foten mer centralt balanserat, eller till och med längre fram, så kommer det att vara mycket enklare. Han kommer att bli mycket bättre och han springa snabbare i längre sträckor.

Bolt tror att det kan ge Ronaldo ett övertag mot försvararna.

- Eftersom han är så snabb knuffar de runt honom. Han behöver bli mer agressiv och då lämnar de honom i fred. Jag tycker att Ronaldinho hade samma problem. De kom underfund med att han var väldigt skicklig och de var på honom hela tiden.

- Han blev mer agressiv och då slutade dem.

Usain Bolt är United-fan. På lördag kommer han att följa United när de försöker säkra ligatiteln mot Arsenal. I halvtid kommer han att dela ut pris till säsongens bäste spelare.

- Jag vill springa in på plan och göra mål om de tilllåter mig. Det skulle vara något för mig at ha bilder på. Vem vet, kanske kan jag spela för United i framtiden, säger Bolt till AP.

Publicerad 2009-05-15 kl 17:29
ANNONS
Nästa artikel
ANNONS
ANNONS

Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå