POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons
ENGLAND
10å

Ronaldo kan lämna United i sommar

Manchester Uniteds Cristiano Ronaldo har antytt att han vill fundera över sin framtid efter Champions League-finalen mot Chelsea nästa vecka.
– Jag känner mig lugn här, men i framtiden vet man inte, säger Ronaldo.

Portugisen som utsetts till Premier Leagues bästa spelare den här säsongen menar att han inte stängt dörren för spel i Spanien, uppger The Sun.

– Jag är lycklig här, men vi får se vad som händer efter Champions League-finalen. Jag känner mig lugn här, men i framtiden vet man inte.

– Jag har sagt miljontals gånger att jag gärna vill spela i Spanien, men det är en sak att ha drömmar och en annan att vara realistisk.

Ronaldo skrev nyligen på ett nytt femårskontrakt med Manchester United, och klubbens tränare, Alex Ferguson har uttryckt att han gärna vill behålla sin guldkalv. Men Real Madrids president, Ramon Calderon har deklarerat att han är beredd att betala dyra pengar för att knyta Ronaldo till klubben.

– Jag vet att Real tycker om sättet jag spelar på, och jag vet att det finns andra klubbar i Spanien som också gör det. Självklart är det bra att veta att andra klubbar är intresserade av dig, säger Ronaldo.

Publicerad 2008-05-16 kl 10:39
Annons
Annons
Annons

Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå