Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

Rooneys hyllning till Morrison: Han var bättre än Paul Pogba

Championship

Ravel Morrison lovordades i United - men har inte levt upp till förväntningarna. 
Nu minns Wayne Rooney tillbaka till talangens glansdagar.
"Jag såg även Paul Pogba komma fram, Jesse Lingard och alla de här spelarna. Ravel var mil bättre än alla", skriver Rooney i en krönika i The Times. 

Foto: Bildbyrån.

Tidigare Manchester United-talangen Ravel Morrison, som även har en bakgrund med spel i Östersunds FK våren 2019, har haft en strulig karriär. Morrison tillhör just nu Sheffield United och har senaste åren varit runt i flera olika klubbar sedan ungdomsåren i Uniteds akademi, då han fick stora lovord om en lysande framtid, som han hittills dock inte riktigt lyckats leva upp till. 

Tidigare United-anfallaren Wayne Rooney, numera i Derby County, minns nu också tillbaka till Morrisons tid i United.

"Jag minns när jag såg Ravel Morrison och tänkte att han har allt som en spelare ska ha i den positionen. Han var briljant, han hade självförtroende. Han tunnlade Nemanja Vidic tre gånger inom loppet av en minut på en träning", skriver han i en krönika i engelska tidningen The Times. 

Annons

"Men han hade problem med sin livsstil och sin miljö, vilket är synd. Jag såg även Paul Pogba komma fram, Jesse Lingard och alla de här spelarna. Ravel var mil bättre än alla. Han är ett bevis på att det inte går att undgå riktlinjer som alla professionella spelare måste följa i fotboll. Vissa spelare lever precis på gränsen, men klarar sig ändå och lyckas", skriver han vidare i krönikan. 

Rooney minns även tillbaka till kloka ord från Uniteds legendariske manager Sir Alex Ferguson om ämnet.

"Sir Alex Ferguson brukade säga att det tuffaste i livet är att jobba hårt varje dag. Glöm din förmåga, ta bort allt. Om du kan jobba hårt varje dag, oavsett vilket jobb du har, kommer du att bli framgångsrik". 

Morrison skrev förra sommaren på för Sheffiled United, men blev i januari utlånad till Middlesbrough. Avtalet med Sheffield sträcker sig till i sommar. 

Annons
Publicerad 2020-05-03 kl 11:19

Kommentarer

Visa kommentarer
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto