Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons
ENGLAND

Scolari om Chelseas interna problem: ”Ville byta Drogba mot Adriano”

Luiz Felipe Scolari blev kortvarig i Chelsea. Nu pratar han om problem som då fanns i truppen.
- Det var svårt att kontrollera omklädningsrummet, säger han till brasiliansk teve.

Scolari tog över Chelsea inför säsongen 2008, men stannade bara i klubben till februari 2009. Hans tid i klubben blev inte särskilt lyckad och nu pratar han om svårigheterna han hade med att kontrollera de stora stjärnorna i klubben.

- Jag lämnade inte Chelsea på grund av att spelarna gjorde revolt, men det var svårt att kontrollera omklädningsrummet, sa Scolari till brasilansk teve, enligt the Guardian.

Och värst av alla menade han att Didier Drogba var. Han beskriver Drogba som en diva som trodde han störst i laget och Scolari tröttnade på ivorianen.

- Drogba trodde att han var stjärnan i truppen och jag hade konflikter med honom. Han ville åka till sjukhus i Paris på grund av en skada, men jag sa nej. Det var då jag hade mitt första bekymmer, eftersom Anelka gjorde det bra i hans frånvaro och gjorde många mål. Men när Drogba kom tillbaka ville han gå rakt in i laget, men jag vägrade.

- Jag ville ha Robinho men det var inte möjligt. Jag ville också att Abramovitj skulle byta Drogba mot Adriano i Inter eftersom han var enklare att kontrollera än Drogba.

Scolari menar också att två spelare inte pratade alls med varandra – Deco och Ballack. Tydligen ska tysken ha känt sig avundsjuk på Deco.

- Jag ville att Deco skulle komma överens med Ballack men det var inte möjligt. De pratade inte.

Publicerad 2011-03-30 kl 21:45
Annons
Annons

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
Annons