Seb Larsson bakom mål när Sunderland kryssade - släppte in på tilläggstid

Sunderland har hittils inte legat under i ligan, men man har heller inte vunnit. På lördagen kryssade man för fjärde gången i rad när det blev 1-1 mot West Ham

Sebastian Larsson fanns som vanligt med från start i Sunderland som fick en skön start på matchen mot West Ham. Efter nio minuter slog Larsson ett inlägg som bröstades ner av Steven Fletcher som sedan slog till direkt utan att Jääskeleinen kunde göra något åt det. Målet var Fletchers fjärde mål i ligan.

West Ham tryckte på under andra halvleken och på tilläggstid fick de utdelning. I 92:a minuten slog Kevin Nolan till och ordnade ett kryss.

Publicerad 2012-09-22 kl 17:54