Sema segerorganisatör för Watford - fortsatt obesegrade

Championship

Ken Sema stod för en assist i matchen mot Luton Town.
Målet var matchens enda och Watford vann med 1-0.

Watford, med Ken Sema i startelvan, tog emot Luton Town i lördagens match i Championship. Svensken skulle vara inblandad i matchen enda mål.

Ett mål som kom efter 35 minuter. Ken Sema skulle hitta fram till födelsedagsbarnet Joao Pedro, som gav Watford ledningen med tio minuter till paus.

Den första halvleken slutade 1-0.

London-laget Watford kunde hålla undan i den andra halvleken, och matchen slutade 1-0. Ken Sema segerorganisatör i segern, vilket var deras andra seger på tre matcher. Utöver de två segrarna har de även ett kryss.

Watford tog sig tillfälligt upp på en andraplats i Championship i och med segern och är fortsatt obesegrade i ligan.