POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

ANNONS
ENGLAND

Sensationella uppgifter i England: "United försöker värva Ronaldo"

Manchester United kan värva tillbaka Cristiano Ronaldo. Enligt tidningen the Sunday Mirror försöker den engelska klubben utnyttja världsstjärnans missnöje i Real Madrid.

De senaste veckorna har turbulensen tilltagit kring portugisen. Alltsammans bottnar i ett uteblivit firande efter två mål mot Granada i La Liga – och i efterdyningarna av detta blir skriverierna om Ronaldos mående allt fler. Genom ett pressmeddelande lät 27-åringen förra veckan meddela att han känt sig ledsen men att det – tvärtemot vad många trott – varken har med kontraktssituation eller pengar att göra.

Ändå rapporteras det i England om en tänkbar återkomst till Premier League. The Sunday Mirror refererar till källor som uppger att managern Alex Ferguson ringt sin styrelse för att förmå densamma att lösgöra pengar till en monumental transfer. Det rör sig i så fall om att köpa tillbaka en spelare som blev världens då dyraste värvning när han flyttade till Spanien 2009.

Hur hög trovärdighet tidningens publicering kan anses ha är oklart, men ingen intervjuperson framträder med namn eller bild i artikeln.

Publicerad 2012-09-10 kl 08:40
ANNONS
Nästa artikel
ANNONS

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
ANNONS

Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå