Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons
ENGLAND

Shawcross stängs av i tre matcher: "Jag ändrar inte stil"

Ryan Shawcross stängs av i tre matcher efter Aaron Ramseys horribla skada. Men räkna inte med att Stoke-backen låter bli att tacklas framöver.
- Jag ändrar inte stil, säger Shawcross.

Veckans, och årets, mest uppmärksammade närkamp var förstås den som kostade Arsenals 19-åring Aaron Ramsey ett svårt benbrott i helgen. Ryan Shawcross frontalkrockade med walesaren i högsta fart, träffade honom stenhårt över ankeln och visades ut.

Chockad och gråtande lämnade Shawcross Britannia Stadium och bad kort senare om ursäkt. Sedan for han till London med Fabio Capellos landslag, där spelare som Steven Gerrard och Wayne Rooney gav honom sitt stöd.

- Alla har varit fantastiska och ställt upp för mig fullt ut. Jag har bara fokuserat på fotboll, säger Shawcross till Daily Mail.

Under tiden lägret pågick kring Englands match mot Egypten, fattade fotbollförbundet beslut om att den 22-årige backen stängs av i tre ligaomgångar. Den repressalien får dock inte Shawcross att överväga en försiktigare stil i framtiden.

- När jag befinner mig på planen för Stoke är jag 100 procent tänd. Det kommer jag att vara nästa gång också, säger han.

Shawcross betonar däremot att han tycker synd om Ramsey och önskar honom all lycka med sin rehabilitering.

- För egen del har jag njutit av dagarna med landslaget. Det har varit tufft såklart, men jag kan inte göra annat än att se framåt. Förhoppningsvis blir jag uppkallad igen.

Publicerad 2010-03-05 kl 08:56
Annons
Annons

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
Annons