Shearer sågar Newcastle-back: "Galenskap"

Ciaran Clark fick rött kort efter nio minuter.
Då tappade jumbon Newcastle poäng igen i Premier League.
- Det är ett galet dumt beslut, säger ikonen Alan Shearer enligt Daily Mail.

Newcastle tappade under tisdagen poäng mot nykomlingen Norwich i Premier League. Redan i den nionde minuten blev backen Ciaran Clark utvisad efter att ha rivit ner en frispelad Teemu Pukki, vilket gjorde att laget hamnade i uppförsbacke direkt.

Trots det gav Callum Wilson sitt Newcastle ledningen i den 61:a minuten, men i slutskedet kvitterade Pukki till slutresultatet 1-1.

Newcastle-ikonen Alan Shearer är inte nådig i sin kritik gentemot Clark.

- Låt han (Teemu Pukki) gå. Det var fortfarande tidigt i matchen och om det hade blivit mål, så hade det fortfarande funnits tid att komma tillbaka. Det är ett galet dumt beslut, säger Shearer enligt den engelska tidningen Daily Mail och fortsätter:

- Domaren hade inget val. Galenskap.

Newcastle är i dagsläget jumbo med sju poäng efter 14 matcher i Premier League. I början av oktober fick klubben en ny ägare i form av den saudiarabiska investeringsfonden Public Investment Fond (PIF), som överses av landets kronprins Mohammed bin Salman. Sedan dess har inte Newcastle vunnit i ligan, utan i stället åkt på tre förluster och spelat oavgjort i fyra matcher. Newcastle väntar fortfarande på säsongens första seger i ligaspelet.