Shearers superbyte kan rädda kontraktet

NEWCASTLE-MIDDLESBROUGH 3-1
0-1, 3', Självmål, 1-1, 9, Taylor, 2-1, 71', Martins, 3-1, 86, Lövenkrands

Det började riktigt uselt för hemmalaget Newcastle i ödesderbyt mot Middlesbrough när Tuncay Sanli avslutade i den tredje minuten och Habib Beye snubblade in bollen i eget mål.

Men den totala misären varade in länge och sex minuter senare nådde Steven Taylors panna en hörna och matchen var kvitterad.

I den andra halvleken bytte sedan Alan Shearer ut Michael Owen mot Obafemi Martins, som in i det sista såg väldigt tveksam ut till spel. Bara minuten senare sätter Martins 2-1.

Spiken i kistan kom sedan med fyra minuter kvar av ordinarie matchtid när dansken Peter Lövenkrands satte 3-1.