Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons
ENGLAND

Sir Alex: Scholes skjuter bollar på medspelare som kissar

Sir Alex Ferguson svarar på frågor kända Manchester United-fans op klubbens hemsida. Här är några av de bästa svaren. Frågorna är ställda av sprintern Usain Bolt, en TV-presentatör och skådespelaren Dominic Monaghan.

Vem är den snabbaste spelaren som du haft?
- Vi har haft många snabba spelare här. Jag tror att Gary Pallister den som skulle vara snabbast på 100 meter. Men fotbollssnabbhet är inte att springa 100 meter på en fotbollsplan. Du måste alltså överväga Kanchelskis, Ronaldo, Giggs, Cole, Paul Parker, Anderson, Ferdinand, Lee Sharpe och Paul Ince. Den gruppen av spelare måste vara med, men på 100 meter vinner Pallister. När det gäller fotboll så säger jag Kanchelskis och Giggs.

Vem är den bästa tränaren i Premier League på att utnyttja resurserna maximalt?
- Brucey (Steve Bruce) har gjort ett bra jobb med sin resurser, Martin O’Neill också, och Arsene Wenger. Det är svårt att bedöma Wenger eftersom han spenderar pengar på unga spelare och deras löner snarare än storspelare. David Moyes har också gjort ett fantastiskt jobb. Jag säger definitivt David Moyes.

Vad är det mest otroliga du sett på en träning?
- Paul Scholes på morgonen. När en spelare ställer sig vid sidan av planen för att kissa skjuter han bollar från 35 meter mot deras huvuden. Han är otrolig. För bara två veckor sedan lyckades han träffa John O’Shea på axeln. Han har prickat Gary Neville i huvudet också, efter det jagade Neville honom över hela planen.

Publicerad 2009-02-13 kl 14:32
Annons
Annons
Annons