Självmål av Lindelöf när Manchester United vann i genrepet

Manchester United genrepade under lördagen mot Milan.
Då stod Victor Nilsson Lindelöf för ett självmål i lagets seger.

Manchester United, med svenske landslagsbacken Victor Nilsson Lindelöf från start, genrepade under lördagskvällen mot Milan inför nästa veckans ligapremiär mot Chelsea på Old Trafford. Det blev en match som svensken - trots seger - möjligen inte är helt nöjd med efteråt.

Lindelöf hamnade i andra halvlek i fokus, då han stod för ett självmål. Svensken blev träffad i huvudet av ett inlägg och bollen styrdes olyckligt nog in i eget mål till 2-1 för det italienska laget. Senare kvitterade däremot Jesse Lingard till 2-2 för det engelska lagets del och därmed gick matchen till straffläggning efter 90 minuters spel.

Manchester United, med Jesse Lingard, Ashley Young, Mason Greenwood, Angel Gomes och Daniel James, satte alla sina straffar, medan David De Gea räddade Daniel Maldinis, son till Milan-ikonen Paolo Maldini, och Milans femte straff. Därmed vann United straffläggningen med 5-4.

Manchester United kom till start med stjärnspelare som David De Gea, Juan Mata, Marcus Rashford, Anthony Martial och nyförvärvet Aaron Wan-Bissaka, men däremot saknades Paul Pogba och Romelu Lukaku, som uppges vara nära en flytt från klubben, i matchtruppen.

Publicerad 2019-08-03 kl 20:24