Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons
ENGLAND
4d

Solskjær: "Handlar inte om mig och Pochettino"

Foto: Bildbyrån.

Ole Gunnar Solskjær ställs i dag inför första "testet" i Manchester United.
I kväll väntar möte med Mauricio Pochettinos Tottenham på Wembley.
Då vill han inte prata om ryktena om att Pochettino kan ersätta honom. 
- Det handlar inte om mig och honom, säger norrmannen enligt Daily Mail. 

Manchester United-tränaren Ole Gunnar Solskjær ställs i kväll inför första stora testet i United - Tottenham borta i Premier League. Efter fyra raka segrar i ligan, så beskrivs nu detta som en "audition" för att få behålla jobbet som tränare i storklubben, då bland annat Pochettino och Gareth Southgate uppges vara tänkbara nya tränare i United. 

Men Solskjær ville å sin sida inte prata i de ordalagen under den obligatoriska presskonferensen före match. Han ville inte måla upp toppmötet till en kamp mellan honom och Mauricio Pochettino om jobbet i Manchester United. 

- Det handlar inte om mig och inte om honom. Det borde alltid handla om spelarna. Vi sparkar inte bollen, de gör det. Vi gör ett beslut här och där, men det är upp till spelarna att prestera, säger norske tränaren enligt engelska tidningen Daily Mail. 

Vidare under presskonferensen betonade han bland annat att han hade haft viktiga individuella samtal med spelarna under klubbens träningsläger i Dubai. 

- Jag hade några ganska bra samtal med dem (i Dubai), både formella och informella. Det är så jag väljer att göra eftersom att det nog är lättare för dem att enbart prata med mig i stället för inför hela gruppen, säger han.

- Alla spelare behöver den typen av "mellan fyra ögon-samtal". De vill höra vad som förväntas av dem och jag vill lära känna dem och veta vad de kan ge. Jag ska inte bara säga vad jag tycker. Det handlar om deras styrkor, hur de känner. Det var så jag själv tyckte om att bli coachad, fortsätter han.

Manchester United ställs i kväll, klockan 17.30, mot Tottenham på Wembley. 

Publicerad 2019-01-13 kl 08:10
Annons
Annons

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
Annons