Son med huvudroll i Tottenhams seger - fortsatt obesegrat i PL under Conte

Heung-Min Son noterades för ett mål och en assist i Tottenhams 3-0-seger mot Norwich.
Laget är nu fortsatt obesegat i Premier League under Antonio Conte och klättrar upp till femteplats.

Sedan Antonio Conte tog över som Tottenham-tränare är laget obesegrat i Premier League. På tre matcher inför söndagens möte med Norwich hade de vunnit två och kryssat en - och de skulle fortsätta på det obesegrade spåret.

Redan efter tio minuter slog Lucas Moura till med en rejäl pärla från distans efter att ha väggat sig till ett skottläge med Heung-Min Son. 1-0 Tottenham var ett faktum, men Londonklubben stannade inte.

På en hörna från Son i den 67:e minuten mottog Davison Sanchez bollen efter en tilltrasslad situation och dunkade därefter in 2-0-målet till Tottenham som utökade sin ledning.

Sedan skulle Son fastställa slutresultatet själv när han mottog en passning från Ben Davies i straffområdet och vände bort en Norwich-försvarare innan han sköt in 3-0.

Tottenham är därmed fortsatt obesegrat i Premier League under Antonio Conte. I och med segern mot Norwich klättrar laget upp på femteplats i tabellen, dessutom med en match mindre spelad än topp fyra-lagen. Vid seger i sin hängmatch kan Tottenham ta över fjärdeplatsen från West Ham.

Publicerad 2021-12-05 kl 17:44