Southampton enastående - ännu ett fall för Everton

Fortsatt nederlag för Everton. Under söndagen förlorade Liverpool-klubben stort på bortaplan mot Southampton med 4-1.

Det har varit en tuff vecka för Everton. I onsdags blev klubben bestraffade med både böter och en avstängning på Oumar Niasse. Dagen efter förlorade man stort i Europa League med 5-1 hemma mot Atlanta.

Veckan avslutades med ännu en förlust borta mot Southampton. Hemmalaget inledde målskyttet redan efter 18 minuter. Men med ett drömmål av Gylfi Sigurdsson kvitterade Everton innan första halvlekens slut. Det såg ut som att Everton hade rest sig upp för att ta en kamp, men när Charlie Austin gjorde både 2-1 och 3-1 inom 6 minuter i andra halvlek så gav Everton upp.

Två snabba mål var det som krävdes för att Southampton skulle få upp gnistan igen. Tre minuter innan slutsignalen fastställde Steven Davis 4-1 till Southampton. Ett fantastiskt mål och ett fantastiskt avslut på matchen som summerar Southamptons prestation.