Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

ANNONS

Sterling öppnar upp om sista tiden i Manchester City: "Jag var rasande"

Premier League

Raheem Sterling har öppnat upp om den sista tiden i Manchester City.
Stjärnan är allt annat än nöjd med hur saker och ting avslutades.
- Jag var rasande, säger han till Sky Sports.

Foto: Bildbyrån

Raheem Sterling har lämnat Manchester City efter sju säsonger i klubben. Engelsmannen är allt annat än nöjd med hur han behandlades under slutet av sin tid i Manchester. I en intervju med Sky Sports öppnar han upp om besvikelsen han känner gentemot sin gamla klubb.

- Alla vill känna sig önskade. När du alltid ger allt, offrar några av dina barns födelsedagar och sedan blir behandlad på ett visst sätt så är det en besvikelse.

Sterling utvecklar:

- På den tiden var jag rasande, men det är över nu, det är i det förflutna och jag kan bara fokusera på nuet, som är här i Chelsea, och möjligheten jag har här är att gå ut och visa vad jag kan ännu en gång.

ANNONS

När han får frågan om varför han lämnade City menar han att missförstånd var en stor faktor till att han nu är i Chelsea.

- Missförstånd, kontrakt som går ut. Det var synd att det slutade som det gjorde för jag trivdes så bra där, säger han och fortsätter:

- Som spelare vill du alltid göra ditt bästa och hjälpa ditt lag, men när du inte tycker att saker och ting är rättvist är det alltid en besvikelse.

Raheem Sterling har startat Chelseas två inledande matcher i Premier League och stått för en assist.

Publicerad 2022-08-20 kl 18:13

Kommentarer

Visa kommentarer
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto