Sterling tvåmålsskytt i Citys kross - ny serieledare i Premier League

Manchester City körde över Southampton i Premier League.
Efter tolv magiska minuter i första halvlek var mötet avgjort.
Den engelska jätten vann till slut med 6-1 och är ny serieledare.

Manchester City tog i eftermiddag emot Southampton hemma på Etihad Stadium i Premier League. Efter Liverpools kryss mot Arsenal i går var laget placerat på andraplats i tabellen, men behövde inte många minuter för att ändra på det.

Manchester City tog redan i den sjätte minuten ledningen i matchen efter ett självmål och utökade sex minuter senare genom Sergio Agüero till 2-0. Drömstarten tog inte slut där, då David Silva i den 18:e minuten utökade igen till 3-0. Den engelska jätten hade grepp om matchen direkt och kontrollerade fortsatt matchen.

Efter att Danny Ings reducerade i mitten av första halvlek, så rann det sedan iväg till Citys favör. Raheem Sterling blev tvåmålsskytt och Leroy Sané avslutade målskyttet på övertid till slutsiffrorna 6-1 i Manchester.

Manchester City bärgade därmed ytterligare en seger och är nu ny serieledare i ligan med två poäng ner till Liverpool på andraplats i Premier League.