Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

ANNONS

Stjärnrea i Manchester City: Ny regel tvingar dem sälja tolv spelare

England

Ny regel tvingas Manchester City att sälja ut sina spelare. Så många som tolv tvingas gå.
– Jag är besviken eftersom vissa spelare måste byta lag nu, säger Roberto Mancini.

Den första september börjar en ny regel gälla i Premier League. Klubbarna måste lämna in en lista på 25 man som man kommer använda under året – och sedan är det dessa 25 som gäller. Utöver det får klubbarna skriva upp hur många spelare som helst, som är under 21.

För City innebär dock det att klubben tvingas sälja en mängd spelare, och några av de namnen som kommit upp är bland annat Roque Santa Cruz, Craig Bellamy, Jo, Micah Richards, Shaun Wright-Phillips och Stephen Ireland, skriver ESPN Soccer.

– Jag vet att vi måste sälja spelare för om 20 dagar måste vi ha en lista med 25 spelare Jag är besviken eftersom vissa spelare måste byta lag nu. Det blir svårt för dem att spela för oss, säger han enligt ESPN.

ANNONS

Dessutom försöker ju City som bäst att värva James Milner från Aston Villa och det har spekulera väldigt mycket kring att en anfallare är på väg in – möjligtvis Mario Balotelli från Inter. Därför kan listan på spelare som måste ut växa än större

De andra klubbarna är ju väl medvetna om detta och frågan är om de kommer utnyttja Citys situation, och få reapris på stjärnorna.

Publicerad 2010-07-25 kl 21:24

Kommentarer

Visa kommentarer
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto