Stor dramatik i mötet mellan Man City och Chelsea

Women´s Super League

Det blev stor dramatik i WSL-toppmötet.
Man City fick två spelare utvisade i krysset mot Chelsea.

Hemmalaget Manchester City tog tag i taktpinnen direkt och hade flera bra chanser. Ledningsmålet kom också redan i den sjunde minuten när Chloe Kellys skott, via en liten liten styrning på Chelsea-back, gick in över Zecira Musovic.

I den 38:e minuten tog domaren en kontroversiellt beslut när hon delade ut ett andra gula kort till Alex Greenwood för att ha tagit för lång tid på sig vid en frispark. City ner till 10 spelare trots stora protester från både spelare på plan och på bänken.

"Domaren behöver använda sunt förnuft", skrev Daily Mail-reportern Kathryn Batte på X.

Den andra halvleken hade Chelsea mycket boll men hade svårt att skapa riktigt heta målchanser. Närmast kom Lauren James som sköt i ribban. I den 81:a minuten skulle City få ytterligare en spelare utvisad när Lauren Hemp drog på sig sitt andra gula kort.

City såg ut att hålla undan men i den 95:e minuten kunde Guro Reiten till slut få in bollen i efterspelet av en hörna. Chelsea hann även med att träffa stolpen innan slutsignal men matchen slutade 1-1.