Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

ANNONS

Stormade planen under Manchester-derbyt - ber om ursäkt: "Jag har svikit City"

England

En Manchester City-supporter sprang in på planen för att konfrontera Rio Ferdinand.
Nu ber han om ursäkt.
"Jag är extremt skamsen," säger han enligt Manchester Evening News.

Foto: AP

Under gårdagens Manchester-derby tog sig en 21-årig City-supporter in på planen för att konfrontera United-backen Rio Ferdinand. Men han stoppades av målvakten Joe Hart och arresterades efter matchen. Genom sitt juridiska ombud har mannen erkänt och bett om ursäkt till Ferdinand. Nu, dagen efter händelsen, berättar han om skammen.

"Jag vill be om ursäkt till alla som drabbats av mina handlingar, speciellt Herr Ferdinand och de andra spelarna. Jag är extremt skamsen över mina handlingar. Jag har svikit mig själv, min familj, de andra supportrarna, och Manchester City," säger han i ett uttalande, enligt Manchester Evening News.

ANNONS

"Jag tänker skriva till Herr Ferdinand för att be om ursäkt och uttrycka min extrema ånger, och även be om ursäkt till Manchester United och deras supportrar. Jag vill tacka Joe Hart för hans agerande när jag kom in på planen".

21-åringen berättar även att han har varit en Manchester City-supporter i hela sitt liv, att han har haft säsongskort i tre år och går på alla matcherna med sin pappa.
Publicerad 2012-12-10 kl 16:20

Kommentarer

Visa kommentarer
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto