Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons
ENGLAND

Suarez bekräftar: Vill lämna Liverpool

Foto: Peter Byrne/AP

Luis Suarez vill lämna Liverpool

Luis Suarez bekräftar att han vill lämna Liverpool. Uruguayanen känner sig orättvist behandlad av den engelska pressen.

- Mina anledningar till att lämna är min familj och min image, säger han enligt The Telegraph.

Liverpools skyttekung Luis Suarez har under den senaste tiden ryktats vara på väg att lämna Liverpool. Real Madrid har nämnts som intressenter och trots att Suarez agent gått ut och dementerat flyttryktena säger nu 26-åringen själv att han helst lämnar England och Liverpool.

Nyheten skrevs först av Sky Sports och bekräftas även nu av trovärdiga The Guardian. Skälen ska inte handla om pengar utan istället om behandlingen från engelsk media

- Det är ett bra tillfälle för miljöombyte på grund av allt som jag varit med om i England, där jag inte blivit bedömd som spelare utan på grund av andra saker. Jag har haft en jobbig period, med alla saker som sagts som varit lögner. De behandlade mig illa och jag kan inte gå ut med mitt barn utan att fotograferna är där, säger han enligt The Guardian.

Suarez hävdar att det inte beror på Liverpool.

- Det här är inget emot Liverpool – tvärtom så känner jag mig väldigt bekväm i klubben, men jag har en dotter och jag vill inte att hon ska höra dåliga saker om sin far.

Liverpool är dock inte alls sugna på sälja:

"Luis Suarez är inte till salu. Varken Luis eller hans representanter har kommunicerat den här inställningen direkt till LFC. Klubben fortsätter att stötta Luis och förväntar sig att han fullföljer sitt kontrakt. Vi kommer inte att göra några ytterligare kommentarer i det här skedet", säger man i ett uttalande.

Publicerad 2013-05-31 kl 15:40
Annons
Annons

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
Annons