Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

ANNONS

Suarez förlängde kontraktet - då får han fortsätta som lagkapten

England

På fredagen förlängde Luis Suarez kontraktet med Liverpool.
Nu får han fortsätta bära kaptensbindeln.
- Jag inte tänka mig någon bättre att leda laget mot Cardiff, säger Brendan Rodgers.

Foto: AP

Luis Suarez

Många höjde på ögonbrynen när Luis Suarez fick äran att vara lagkapten mot Tottenham – bara fyra månader efter att han ville lämna klubben för att spela i Arsenal.  Men anfallaren ledde laget med bravur i 5-0-segern och i fredags förlängde han kontraktet. Nu uppger engelsk media att han får fortsatt förtroende som lagkapten när Cardiff står för motståndet.

- Ni har alla sett hans insatser och hans engagemang. När du väljer en kapten så analyserar du alltid flera olika saker, både sådant som sker utanför planen och även på planen. Det här är en kille som har gjort ett misstag och han har visat att han har lärt sig av det, säger Brendan Rodgers enligt Metro.

ANNONS

- Jag känner honom tillräckligt väl och pratar med honom tillräckligt ofta för att tycka att han är en fantastisk spelare och en bra kille. När nu Steven Gerrard är skadad och Daniel Agger inte heller spelar så kan jag inte tänka mig någon bättre att leda laget än Luis Suarez. Han är en spelare som vi vill bygga laget runt.

Så här sa Suarez när han förlängde kontraktet:

-
Jag är jättenöjd med att ha skrivit ett nytt kontrakt med Liverpool och ha min framtid säkrad för en lång tid.

- Vi har några riktigt bra spelare och laget växer hela tiden. Jag tror att jag kan åstadkomma min ambition om att vinna troféer och spela på den allra högsta nivån med Liverpool. Min målsättning är att hjälpa till att ta oss dit så snabbt som möjligt.

Publicerad 2013-12-21 kl 11:18

Kommentarer

Visa kommentarer
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto