Suarez galna form fortsätter - två mål och en assist

Nytt kontrakt.

Och ny succé.

Luis Suarez låg med två mål och en framspelning bakom Liverpools 3—1-seger hemma mot Cardiff i Premier League-fotbollen.

I fredags skrev Luis Suarez på ett långtidskontrakt till 2018.

Hur uruguayanen firade?

Genom att fortsätta vara tongivande i Premier League-klubben Liverpool.

Anfallaren var dominant under hela den första halvleken mot Cardiff, visade upp hela sitt register och var inblandade i samtliga mål i 3—1-segern.

I 25:e minuten drog Luis Suarez in 1—0 på volley bakom målvakten David Marshall.

17 minuter senare sprang han i från Cardiff-försvaret, spelade bollen i sidled och gav Raheem Sterling öppet mål till 2—0.

Tre minuter senare var han igång igen.

Och denna gång med en läckerbit.

Utanför straffområdet använde Luis Suarez högerfoten för att knorra in Liverpools 3—0 lågt vid Marshalls vänstra stolpe.

Han var dock inte ensam om att dominera.

Mittfältaren Jordan Henderson var minst lika tongivande i Liverpools seger med tre framspelningar som till slut resulterade i mål.

Med segern är Liverpool ny serieledare i England. Arsenal, som är en poäng efter och har en match mindre spelad, kan dock ta tillbaka topplaceringen efter måndagens möte med Chelsea.

Publicerad 2013-12-21 kl 18:31