Succé för Canković - ordnade Chelsea-seger med dubbla mål

Jelena Canković har gjort sina första mål för Chelsea.
Då slog förre Rosengård-stjärnan till två gånger om - och ordnade tre poäng.

Jelena Canković.

Efter att ha spenderat tre år i FC Rosengård lämnade Jelena Canković damallsvenskan för en flytt till Chelsea i somras. På söndagskvällen gjorde mittfältsstjärnan sin fjärde ligamatch för Londonklubben - och då hittade hon nät på brittisk mark för första gången.

Hemma mot Reading gjorde Fran Kirby först 1-0 innan det var dags för Canković att presentera sig. När 29 minuter stod på klockan gjorde hon sitt första mål för kvällen, framspelad av Johanna Rytting Kaneryd som därmed gjorde sin första poäng i Chelsea-tröjan.

Och bara fyra minuter senare slog Canković till igen, då hon utökade till 3-0. Mål av 27-åringen som skulle visa sig bli avgörande.

Chelsea vann till slut matchen med 3-2 efter att Reading reducerat två gånger om i andra halvlek. "The Blues" toppar nu Women's Super League på 27 poäng, tre fler än tvåan Arsenal som dock har en match färre spelad.

Även Magdalena Eriksson och Johanna Rytting Kaneryd spelade från start för Chelsea. Zećira Musović satt på bänken hela matchen.