Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons
ENGLAND

"Svennis förhandlar med norska miljonärer"

Sven-Göran Eriksson är i Norge – för att ragga närmare 300 miljoner till Notts County.

Tillsammans med klubbdirektör Peter Trembling har Sven-Göran Eriksson flugit till Oslo i syfte att möta tänkbara finansiärer, erfar BBC. Svensken vill få in externt kapital för att öka konkurrenskraften på spelarmarknaden i januari.

– Det handlar om en investering på 20 till 25 miljoner pund, säger Peter Trembling till lokaltidningen Nottingham Evening Post.

Efter att tveksamheter väckts kring Munto Finance, det bolag som köpte in sig i Notts tidigare i år, försöker ”Svennis” själv att säkra de ekonomiska tillskotten.

BBC rapporterar att en överenskommelse ska vara nära och att en rad välbärgade privatpersoner och företag ställt sig positiva till tanken på att sponsra laget. I främsta ledet uppes ett norskt telecombolag gå. Fotbollskanalen rapporterade förra veckan att "Svennis" haft möte med dess vd Idar Vollvik i Spanien.

När Eriksson tillträdde sin tjänst som sportchef drog han upp ambitionen att nå Premier League inom de närmaste fem åren. I nuläget spelar Notts County i League Two, den engelska fjärdedivisionen.

Publicerad 2009-12-29 kl 18:18
Annons
Annons
Annons