Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

ANNONS

Tabloiden: Zlatan kommer att erbjudas nytt kontrakt av United

Premier League

Zlatan Ibrahimovic kan vara tillbaka i Manchester United redan i höst.
Det hävdar tabloiden The Sun.
”Han förväntas skriva ett nytt kontrakt”, skriver tidningen.

Foto: Bildbyrån

Zlatan Ibrahimovic kontrakt med Manchester United förlängdes inte efter säsongen. Den svåra knäskadan han ådrog sig i Europa League innebar att svensken initialt skulle bli borta till årsskiftet vilket i sin tur innebar att avtalet, som gick ut den 1 juli, inte förnyades.

Zlatan opererade sitt skadade knä i USA kort efter skadetillfället och har därefter påbörjat den mödosamma vägen tillbaka till fotbollsplanen.

Och nu hävdar den brittiska tabloiden The Sun att Zlatan kan komma att göra sensationell comeback redan i oktober och att Zlatan då förväntas skriva ett nytt korttidskontrakt med Premier League-giganten. Zlatan har genomfört sin rehabträning på klubbens träningsanläggning Carrington och tidningen skriver att lagets medicinska team är ”förbluffade” över svenskens snabba återhämtning.

ANNONS

United gjorde under gårdagen klart med Romelu Lukaku från Everton för över 800 miljoner kronor. Just nu befinner sig laget på försäsongsläger i USA.

Publicerad 2017-07-11 kl 18:02

Kommentarer

Visa kommentarer
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto