Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

ANNONS

Telegraph: PSG kan sluta göra affärer med "cirkus Chelsea"

Premier League

PSG kommer att "tänka två gånger" innan man gör affärer med Chelsea igen.
Det hävdar The Telegraph, som menar att Ligue 1-klubben är rasande.
Agerandet kring Hakim Ziyech-övergången beskrivs som en "cirkus". 

Foto: Bildbyrån

Ni känner till bakgrunden vid det här laget.

Klubbarna var överens om ett lån och Hakim Ziyech var på väg att skriva på för Paris Saint-Germain. Allt var klappat och klart - då föll affären samman.

Enligt RMC Sport skickade Chelsea in fel papper tre gånger strax före midnatt. Övergången hann därför inte registreras i tid hos ligaorganisationen, LFP. Efter att LFP sedermera avslagit en överklagan var affären helt avblåst.

Att Hakim Ziyech är upprörd på sin arbetsgivare är lätt att förstå. Men nu riktas även ilska mot Londonklubben från PSG-håll.

The Telegraph rapporterar att PSG i framtiden kommer "tänka två gånger" innan man förhandlar med Chelsea igen eftersom relationen mellan klubbarna riskerar att nå botten. Chelseas agerande kring Ziyechs spruckna flytt beskrivs som "en cirkus" av PSG-folk, hävdar tidningen.

ANNONS

Chelsea har skyllt på dataproblem, men The Telegraph menar att PSG är "rasande" över saken och känner att Chelsea har behandlat klubben respektlöst. Den franska huvudstadsklubben köper nämligen inte förklaringen att tekniskt strul låg bakom missen, i stället tror man att "The Blues" fokuserade på att genomföra Enzo Fernández-värvningen och därmed slarvade kring Ziyech-affären.

Hakim Ziyechs kontrakt med Chelsea sträcker sig till 2025.

Publicerad 2023-02-01 kl 23:54

Kommentarer

Visa kommentarer
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto