POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

ANNONS
ENGLAND
10å

Tevez agent: Fokuserad på United

Liverpool? Manchester City? Nja, mest frågetecken kring Carlos Tevez framtid.
- Det finns mycket intresse kring Carlos, säger hans rådgivare Kia Joorabchian.

Carlos Tevez ser ju ut att vara på väg från Manchester United. Klubben, som har argentinaren på lån, har ännu inte visat något intresse att köpa loss honom. En affär som skulle kosta dem runt 240 miljoner kronor.

Under tisdagen har engelska tidningar och sajter satt rubriker på att argentinaren kan hamna i bland annat Milan (Daily Star), Manchester City och Liverpool (Times). Men enligt Tevez rådgivare, affärsmannen Kia Joorabchian, som även äger argentinarens kontrakt så är det öppet mellan ett flertal klubbar.

- Det finns mycket intresse kring Carlos men Carlos har alltid varit väldigt koncentrerad och fokuserad. Han kommer att försöka göra det bästa av den här säsongen och sedan sätta sig ned och analysera situationen.

- Vad han vill göra är att gå till en klubb som har riktiga ambitioner, ett riktigt mål, att bli mästare i England, att bli mästare i Europa, mästare överallt.

- Givetvis kan det betyda att han måste gå till en rival till United för att uppnå de målen.

- Jag vill inte säga att det kommer bli Liverpool, City, Chelsea, Arsenal, Everton, Tottenham - vem man än kan plocka ut - Milan, Real Madrid, Barcelona, Juventus.

Så egentligen, på Tevez-fronten intet nytt.

Publicerad 2009-05-12 kl 20:58
ANNONS
Nästa artikel
ANNONS
ANNONS

Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå