Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

ANNONS

Tevez agent: Fokuserad på United

England 2009-05-12 kl 20:58

Liverpool? Manchester City? Nja, mest frågetecken kring Carlos Tevez framtid.
- Det finns mycket intresse kring Carlos, säger hans rådgivare Kia Joorabchian.

Carlos Tevez ser ju ut att vara på väg från Manchester United. Klubben, som har argentinaren på lån, har ännu inte visat något intresse att köpa loss honom. En affär som skulle kosta dem runt 240 miljoner kronor.

Under tisdagen har engelska tidningar och sajter satt rubriker på att argentinaren kan hamna i bland annat Milan (Daily Star), Manchester City och Liverpool (Times). Men enligt Tevez rådgivare, affärsmannen Kia Joorabchian, som även äger argentinarens kontrakt så är det öppet mellan ett flertal klubbar.

- Det finns mycket intresse kring Carlos men Carlos har alltid varit väldigt koncentrerad och fokuserad. Han kommer att försöka göra det bästa av den här säsongen och sedan sätta sig ned och analysera situationen.

ANNONS

- Vad han vill göra är att gå till en klubb som har riktiga ambitioner, ett riktigt mål, att bli mästare i England, att bli mästare i Europa, mästare överallt.

- Givetvis kan det betyda att han måste gå till en rival till United för att uppnå de målen.

- Jag vill inte säga att det kommer bli Liverpool, City, Chelsea, Arsenal, Everton, Tottenham - vem man än kan plocka ut - Milan, Real Madrid, Barcelona, Juventus.

Så egentligen, på Tevez-fronten intet nytt.

Sponsrat innehåll

Streama all sport från Telia, C More och Viaplay för 599kr

Paketet består av UEFA Champions League från Telia, C More Premium, Viaplay med V Premium och V Sport Golf. HBO Max kan väljas till utan extra kostnad.

Streama nu
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto