Tevez avgjorde mot QPR

Med varsitt mål i andra halvleken såg Edin Dzeko och Carlos Tevez till att Manchester City slog QPR hemma på Etihad Stadium.

Dzeko och Tevez

Allting började planenligt för manchester City när Yaya Toure efter en dryg kvart gjorde 1-0 efter att ett Tevez skott studsat på en QPR försvarare efter en hörna. City hade sedan fler chanser att göra 2-0. Den bästa var kanske David Silvas som efter att ha dribblat av flera QPR-spelare sköt från nära håll men stoppades av Robert Green som gjorde en fin räddning.

I andra halvleken tystade emellertid Bobby Zamora hemmapubliken. Andy Johnson stal bollen från Silva och tvingade Joe Hart att lämna retur varpå Zamora kunde kvittera till 1-1 från nära håll. Det var dock inte tyst så länge. Bara två minuter senare var City i ledningen igen.

Tevez fångade upp en passning till vänster och slog en halvhög boll in framför mål som Dzeko kunde nicka in från nära håll utan att Green kunde göra något för att hindra honom.

Tevez skulle sedan slutgiltigt punktera matchen då han framspelad av Dzeko kunde styra in 3-1 på tilläggstid.

City har nu sju poäng av nio möjliga och skuggar Chelsea som har tagit full pott. QPR i sin tur har tagit en poäng på tre matcher och ligger under strecket.