Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons
ENGLAND

Tevez i halvtidsbråk med Mancini

Roberto Mancini har gett Carlos Tevez stort förtroende med kaptensbindeln men duons relation är ansträngd.

Manchester City levererar fint i ligan och efter helgens 2-1-seger mot Newcastle ligger den nyrika klubben tvåa i Premier League. Men bakom kulisserna är allt inte lika frid och fröjd. Inför säsongen gav Roberto Mancini kaptensbindeln till Carlos Tevez från Kolo Toure för att visa sin tilltro till anfallaren men det verkar inte ha hjälpt deras redan tidigare problematiska relation.

I halvtid mot Newcastle ska Tevez ha sagt nedlåtande saker om Mancini på spanska, något som tränaren hörde och konfronterade Tevez med, rapporterar the Guardian. Anfallaren sågade då öppet Mancinis defensvia taktik – där Tevez under säsongen fått slita ensam på topp. Mancini svarade med att högljutt påminna sin spelare om att hans enda jobb är att följa lagets instruktioner.

Det är inte första gången de två ryker ihop. Redan när italienaren Mancini var ny i klubben uttalade sig Tevez i en tidningsartikel kritiskt till klubbens beslut att sparka Mark Hughes och kritiskt till Mancinis träningar som han ansåg pressade laget för mycket.

Publicerad 2010-10-05 kl 08:32
Annons
Annons

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
Annons