POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

ANNONS
ENGLAND

Tevez talar ut om sina tvivel: ”Jobbigt att vara borta från mina döttrar”

Carlos Tevez kan komma att flytta från Manchester City. Argentinaren saknar sin familj för mycket.
- Det är jobbigt att vara så långt borta från mina döttrar, säger han till El Mundo.

Under lördagen var Carlos Tevez med och spelade hem Manchester Citys första titel på 35 år. Nu kan han, som är lagets bäste målskytt, komma att lämna klubben precis när den tagit stora steg mot den framgångsperiod man suktar efter. Att Tevez tvivlat över sin framtid har stått klart länge och nu förklarar han varför han inte trivs i Manchester.

- Det är jobbigt att vara så långt borta från mina döttrar. Jag måste tänka på vad som är bäst för mig och först måste jag rensa huvudet.

Tevez understryker också att han inte har några problem med Roberto Mancini, utan menar att det är av strikt familjemässiga skäl som han vill röra på sig.

- Jag vill göra det klart att jag inte har några problem med ledningen eller Roberto. Eftersom det pratats om problem med Roberto vill jag göra det klart. Om jag stannar i City måste jag fundera över vad jag orkat stå ut med och det är väldigt svårt, det är sanningen.

Mancini sa bara häromdagen att Tevez får lämna Manchester City ifall han inte är lycklig i klubben, något spelaren uppenbarligen inte verkar vara.

Publicerad 2011-05-15 kl 12:10
ANNONS
Nästa artikel
ANNONS

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
ANNONS

Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå