Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

The Guardian: De Gea kan komma att lägga handskarna på hyllan

Premier League

David De Gea är klubblös efter att ha lämnat Manchester United.
Löser han inte en plats som förstemålvakt i en europeisk storklubb snart kan han komma att sluta.
Det uppger engelska The Guardian.

Foto: DAVID KLEIN/BILDBYRÅN.

Efter tolv år i Manchester United lämnade David De Gea klubben i somras då hans kontrakt gick ut och parterna inte hittade en överenskommelse om ett nytt avtal. Sedan dess har han uppgetts ha intresse för sig från såväl Real Madrid och Bayern München som från saudiska klubbar. Men inget intresse har resulterat i en ny klubbadress och De Gea är alltjämt klubblös.

Under fredagen kommer chockuppgifter om att 32-åringen kan ha gjort sin sista match. Ansedda tidningen The Guardian rapporterar att De Gea kan komma att lägga handskarna på hyllan och avsluta karriären om han inte får erbjudande för att bli förstemålvakt i en stor europeisk klubb denna säsong.

Annons

Tidningen uppger ingen tidsram för när ett erbjudande måste inkomma till De Gea, utan skriver bara under den pågående säsongen. Veteranmålvakten har rejält med erfarenhet på sitt cv då han med sina 545 matcher i United-tröjan gjort sjunde flest framträdanden för klubben någonsin. Han har dessutom 45 landskamper för Spanien i bagaget.

Publicerad 2023-09-22 kl 16:43

Kommentarer

Visa kommentarer
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto