Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

ANNONS

The Times: Missnöjd ten Hag har svängt - öppen för att sälja Ronaldo

Premier League

Erik ten Hag är missnöjd med Cristiano Ronaldo.
Nu hävdar The Times att Manchester United-tränaren har svängt och vill sälja världsstjärnan.
Då pekas Atlético Madrid ut som en möjlig, ny klubbadress.

Foto: Bildbyrån

Erik ten Hag och Cristiano Ronaldo.

När chefstränare Erik ten Hag samlade Manchester United-spelarna i början av juli för starten av försäsongen fanns inte Cristiano Ronaldo med. 37-åringen ryktades vilja lämna klubben för att få spela Champions League-fotboll i slutet av sin karriär, men klubbar som Bayern München och Chelsea nappade inte på erbjudandet att värva honom då.

Samtidigt har Manchester United inte velat släppa sin världsstjärna. Anledningen är att ten Hag har sett Ronaldo som en viktig del i hans framtida lagbygge, och nederländaren ska ha haft som mål att göra forwarden till den stora stjärnan i det "nya United". 

ANNONS

Men nu kommer nya uppgifter som gör gällande att det har skett en vändning i frågan.

Det är The Times som rapporterar att ten Hag har ändrat inställning till Cristiano Ronaldo och hans framtid i klubben. Enligt tidningen ska United-tränaren numera vara öppen att sälja Ronaldo, då han påstås vara missnöjd med portugisens uppträdande runt spelartruppen och bristen på motivation att ta klubben till framgångar den här säsongen.

The Times hävdar vidare att Ronaldo nu väntar på att Manchester Uniteds klubbledning samt ägare (Glazer-familjen) ska följa ten Hags nya linje och acceptera hans vilja att lämna. Världsstjärnans representanter uppges dock vara osäkra på om han faktiskt kommer att få grönt ljus till att byta klubb. 

Sedan tidigare har Atlético Madrid pekats ut som en möjlig destination för Cristiano Ronaldo. The Times menar att La Liga-klubben nu är redo att inkludera Àlvaro Morata eller Antonie Griezmann i en potentiell övergång för att få till en affär.

ANNONS

Även Atlético-forwarden Matheus Cunha pekas ut en spelare som Manchester United vill värva och förhandlingar sägs pågå om en övergångssumma runt 42 miljoner pund, motsvarande drygt 520 miljoner svenska kronor.

Cristiano Ronaldos kontrakt med Manchester United sträcker sig till 2023.

Publicerad 2022-08-15 kl 23:33

Kommentarer

Visa kommentarer
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto