Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons
ENGLAND
10å

Tottenham anmäler Liverpool och United

Manchester United anmälde nyligen Real Madrid för deras beteende i Ronaldo-soppan. Nu anmäls United av Tottenham - för exakt samma sak. Även Liverpool anmäls.

Premier league-klubben Tottenham Hotspur anmäler ligakonkurrenterna Manchester United och Liverpool. Anledningen är att de två klubbarna uttalat intresse för Dimitar Berbatov respektive Robbie Keane, något som fått "Spurs" att sura till.

Tottenhams ordförande Daniel Levy menar att klubbarna agerat "arrogant" och brutit mot ligans regler om att en spelare under kontrakt inte får försöka värvas på annat sätt än genom dennes nuvarande klubb.

-De har flertalet gånger gjort uttalanden om att de ska värva våra spelare, utan respekt på ett arrogant sätt. Det är antagligen ett av de tydligaste regelbrotten i ligans historia, säger Levy på Tottenhams hemsida.

Särskilt hårt går han mot Manchester United, vars manager Sir Alex Ferguson sagt att han har "goda förhoppningar" om att värva Berbatov.

-Detta sker samtidigt som de (United) är upprörda över Real Madrids värvningsförsök av Cristiano Ronaldo. Men de har agerat lika illa själva, vilket gör det hela ännu värre, säger Levy.
Han avslutar med att påpeka att ingen av spelarna kommer att lämna White Hart Lane.

TT

Publicerad 2008-07-19 kl 14:33
Annons
Annons
Annons