Tottenham körde över United - Nilsson Lindelöf på bänken hela matchen

Tottenham körde över Manchester United med 6-1.
Detta efter att Anthony Martial blev utvisad efter 28 minuter.
- Vilken dag för oss, vi var verkligen på hugget, säger Harry Kane till BBC efter matchen.

Manchester United tog på söndagen emot Tottenham på Old Trafford i Premier League, men utan svenske landslagsbacken Victor Nilsson Lindelöf i startelvan för första gången den här säsongen i ligaspelet. Nilsson Lindelöf fick i stället inleda matchen på bänken, samtidigt som United fick en svettig start på matchen.

Visserligen gav Bruno Fernandes redan i den andra minuten United ledningen från straffpunkten, men sedan vände Tottenham på matchen.

Först kvitterade Tanguy Ndombele, i den fjärde minuten, till 1-1 och sedan ordnade Heung Min Son 2-1 i den sjunde minuten. Lite senare var United nära att utjämna, då Marcus Rashford kom fram i ett bra läge, men sköt i stället i stolpen.

Därefter hettade det till mellan Anthony Martial och Eric Lamela. Först slog Lamela till fransmannen och sedan slog fransmannen till argentinaren. Det resulterade i att Martial fick rött kort och blev utvisad efter 28 minuter, medan Lamela fick spela vidare. Kort därefter utökade även Harry Kane till 3-1 och senare satte Son 4-1 till ledning i halvtid.

Tottenham kontrollerade därefter matchen och utökade även i den 51:a minuten till 5-1 genom Serge Aurier. I slutet av matchen fick även Tottenham straff och då var Kane kylig till 6-1, som också blev slutresultatet i matchen.

Tottenham har därmed nu sju poäng efter fyra spelade ligamatcher, medan United har tre poäng efter tre spelade matcher den här säsongen i Premier League.

- Vilken dag för oss. Vi var verkligen på hugget, i huvudet och på uppvärmningen. Vi släppte in ett mål efter en minut, men så som vi kom tillbaka visar att vi var fokuserade. Även efter utvisningen behövde vi vara hänsynslösa, säger Harry Kane till BBC efter matchen.

Manchester United: De Gea - Wan-Bissaka, Bailly, Maguire, Shaw - Matic, Pogba - Greenwood, Fernandes, Rashford - Martial.

Tottenham: Lloris - Aurier, Dier, Sanchez, Reguilon - Hojbjerg, Sissoko, Ndombele - Lamela, Kane, Son.