Tottenham tappade poäng på nytt - Lamela millimeter ifrån att bli hjälte

Tottenham går trögt i Premier League och på lördagen fick man bara 0-0 mot Watford.
Eric Lamela var bara millimeter ifrån att bli hjälte, men istället tappade Spurs poäng i fjärde raka matchen.
- Vi måste acceptera att det inte var mål, säger Spursmanagern Jose Mourinho.

Watford, som länge låg sist i Premier League, hade tagit fyra segrar på de fem senaste matcherna under nye managern Nigel Pearson. Under lördagen tog de emot ett Tottenham som har två raka förluster i seriespelet och bara en seger de senaste fem matcherna i ligaspelet.

I slutet av den första halvleken fick Tottenham två bra lägen. Heung-Min Son testade en volley som gick en bra bit över ribban. Dessutom hade Lucas Moura ett friläge från kanten som Ben Foster kom ut fint och räddade.

I den andra halvleken blåste domaren Michael Oliver straff när Jan Vertonghen kastade sig och täckte ett avslut med armen. Troy Deeney tog den straffsparken och slog den mot ena stolpen. Då var Paulo Gazzaniga med bra och kunde styra ut bollen och hålla matchen mållös.

På tilläggstid var Tottenham bara centimeter ifrån att ta med sig alla tre poäng när Eric Lamela ett par meter från mål försökte slå in bollen i liggandes läge. Men precis på mållinjen lyckades inhoppade debutanten Ignacio Pusetto rensa bollen bara millimeter ifrån ett mål för bortalaget.

- Jag vet att det bara var några millimeter men mållinje-teknologin gör inte misstag till skillnad från VAR. Vi måste acceptera att det inte var mål, säger Spursmanagern Jose Mourinho.

Men inget av lagen spräckte nollan och det blev delad poäng på Vicarage Road.

- I andra halvlek var matchen mer 50-50. Vi försökte med kraften vi hade framåt i sista perioden att få in mer energi, mer blick för spelet och mer kvalité med (Christian) Eriksen och vi var millimeter från att vinna, säger Mourinho och menar att det överlag var en bra match från hans lag.

- Jag tycker att vi förtjänade att vinna den här matchen. Att förlora hade varit för hårt för spelarna.

Poängen från matchen tar Spurs tillfälligt upp på en sjundeplats, medan Watford ligger på 16:e plats där lagen spelat en match mer än övriga lag i Premier League.

Watford: Foster - Mariappa, Dawson, Cathcart, Masina - Chalobah, Capoue - Sarr, Doucoure, Deulofeu - Deeney

Tottenham: Gazzaniga - Aurier, Alderweireld, Vertonghen, Tanganga - Winks, Lo Celso -Dele, Lamela, Son - Lucas