Tottenham tog trea mot Wolves - trots debutantens fadäser

Tottenham hade 3-0 och såg ut att besegra Wolves.
Då orskade debutanten Juan Foyth två straffar och bjöd in Wolverhampton i matchen igen - men fick trots det fira seger.
- Laget gjorde det bra fram till 3-0..., säger Tottenham-yttern Erik Lamela enligt BBC.

Tottenham ställdes i kväll emot Wolverhampton på bortaplan i Premier League. Londonklubben hade, i och med Arsenals kryss mot Liverpool, chans att gå upp på Champions League-plats i tabellen och verkade vara beslutsamt att ta möjligheten.

Spurs kopplade inom loppet av tre minuter grepp om matchen i första halvlek. Först ordnade Erik Lamela 1-0 i den 27:e minuten och tre minuter senare nickade Lucas Moura in 2-0 till bortalaget. I andra halvlek tog därefter Harry Kane vara på sin egen retur, sköt 3-0 och trodde nog där och då på en bekväm resa till tre poäng.

- Det var tufft eftersom att vi först inte fick in bollen och de fortsatte att springa till matchen var slut. Laget gjorde det bra fram till 3-0 och sedan fick de två mål, vilket gjorde att vi behövde jobba hårt, säger Lamela enligt BBC.

Så blev det däremot inte. Tottenham-mittbacken och argentinske debutanten Juan Foyth, 20, var olycklig två gånger om och orsakade två straffar till två mål för Wolverhampton. Plötsligt var det nerv igen, men i slutändan klarade Tottenham sig undan en kollaps och vann med 3-2, mest troligt extra skönt för Foyth efter fadäserna.

Tottenham är därmed nu ny fyra i tabellen med en poäng ner till Arsenal på femteplats i Premier League.

Publicerad 2018-11-03 kl 23:00