Tottenhams fiasko fortsätter

Tottenhams kräftgång fortsätter. På måndagen fick de stryk av Aston Villa med 1-2.

Tottenham tog emot Aston Villa på måndagskvällen. Redan efter 5 minuter gav Nigel Reo-Coker gästerna ledningen med en behärskad bredsida.

I den 54 minuten blev Tottenhams elände än djupare. Ashley Young sköt ett skott utifrån som Tottenhams nye målvakt Heurelho Gomes släppte in under sig.

Tottenham jagade en reducering men fick utdelning först I den 87 då Bent satte bollen i mål. Då var det för sent. Aston Villa kunde hålla undan och plocka med sig tre poäng hemma. För Tottenham kommer krisrubrikerna att toppa de engelska tabloiderna på tisdagen. Nu krävs en snabb vinst om det inte ska börja storma hårt kring det dyrt ihopköpta laget.

Aston Villas norske anfallare John Carew fick halta av planen med en befarad knäskada i andra halvlek. I och med segern går Villa upp på en fjärde plats medan Tottenham är fortsatt sist i tabellen.

Publicerad 2008-09-16 kl 00:15