Toure sänkte WBA i premiären - Olsson på bänken

Landslagsbacken Jonas Olsson satt på bänken när hans West Bromwich fick en fotbollslektion av Manchester City i Premier League. Mittfältsstjärnan Yaya Touré gjorde två mål i matchen som slutade 3-0.

Tillställningen på The Hawthorns i Birmingham hann aldrig bli spännande. Hemmalaget tillät gästerna från Manchester att diktera villkoren och redan i den 24:e minuten gjorde Yaya Touré sitt andra mål i matchen. Ivorianen väggspelade med landsmannen Wilfried Bony och sköt ett hårt välplacerat skott i närheten av Boaz Myhills vänstra kryss.

Tourés första nätrassel var inte lika snyggt och styrdes eventuellt i mål av spanjoren David Silva - som kan noteras för målet i efterhand.

Sterling imponerade
Mångas blickar riktades mot Citys storköp - 640 miljoner kronor från Liverpool - Raheem Sterling. 20-åringen såg ut att trivas i den ljusblå tröjan och hotade hemmaförsvaret med sin snabbhet. Samarbetet med Silva fungerade bra och duon kommer att såra många lag under säsongen.

Strax före paus fick Sterling chansen att göra 3-0 - men engelsmannen missade friläget.

Stormatch på söndag
Citys tredje fullträff för kvällen kom efter en knapp timmes spel. Belgaren Vincent Kompany nådde högst - med axeln - på en vänsterhörna från David Silva.

West Bromwich nyförvärv från Zenit S:t Petersburg, José Salomón Rondón, såg matchen från läktarplats. Venezuelanen kan göra debut borta mot Watford på lördag.

På söndag väntar ett gigantmöte i Premier League, när Manchester City tar emot Chelsea.

Publicerad 2015-08-10 kl 23:16