Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

ANNONS

Townsend om otäcka skadan: "Såg chocken i hans ansikte - hemsöker mig"

Premier League

Eberechi Eze drog på sig en allvarlig hälskada i mitten av maj.
Nu berättar lagkamraten Andros Townsend om chocken som uppstod.
- Du hörde en smäll, säger han.

Foto: Bildbyrån

Det var den 19 maj som Sky rapporterade om att Crystal Palaces talangfulle mittfältare Eberechi Eze dragit på sig en hälseneskada och att han skulle bli borta året ut.

Skadan bekräftades sedan och Andros Townsend, som är lagkamrat med Eze i Palace, berättar att skadan tog hårt på truppen. Samma dag som Eze ådrog sig skadan hade också managern Roy Hodgson berättat för Palaces spelatrupp att han skulle sluta efter säsongen.

- Det var förmodligen en av de mest sorgliga dagarna i min karriär. Vid elva på förmiddagen kallade tränaren till ett möte där han sa: "Lyssna killar, det här är min sista säsong. Jag har bestämt mig för att kliva åt sidan", säger Townsend enligt Daily Mail och fortsätter:

ANNONS

- Så vi var redan deppiga när vi började träna. Och ungefär en halvtimme senare, med tio minuter kvar av det lättare passet, går Eze till backen. Du hörde en smäll. Han trodde att någon hade sparkat på honom, det trodde vi alla eftersom det lät så. Men när han vände sig om och förstod att ingen var i närheten av honom kom chocken och du förstod vad det handlade om.

Townsend berättar att han fortfarande har problem med att mentalt hantera situationen när Eze blev skadad.

- Man såg chocken i hans ansikte när hälsenan brast. Det hemsöker mig när jag ska gå och lägga mig, att tänka på denna unga spelare som förmodligen är min närmaste vän sedan jag kom till laget. Vi har verkligen hjälpt varandra och att se honom dra på sig en så allvarlig skada är verkligen ledsamt, säger Palace-mittfältaren, säger han.  

ANNONS

Eze noterades under årets säsong för fyra mål på 34 matcher i Premier League.

Publicerad 2021-05-28 kl 20:09

Kommentarer

Visa kommentarer
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto