Tung förlust på hemmaplan för Chelsea – Bournemouth avgjorde sent

Chelsea åkte på en tung förlust hemma mot Bournemouth under lördagen.
Stor matchhjälte för gästerna blev Dan Gosling som avgjorde i slutminuterna.

Lördagen på Stamford Bridge bjöd på Premier League-fotboll mellan Chelsea och Bournemouth. Hemmalaget började starkast och var nära att ta ledningen redan efter åtta minuters spel, men en fin räddning från gästernas Aaron Ramsdale såg till att det fortsatt var 0-0.

Chelsea var det bättre laget under den första halvleken, där Tammy Abraham var närmast att spräcka nollan men avslutet gick i stolpen och ut.

Mållöst i paus.

Chelsea tryckte på även i den andra halvleken, men med fem minuter kvar från stopptid kom kallduschen. Dan Gosling kunde från nära håll göra 1-0 för gästande Bournemouth, ett mål som efter VAR-granskning godkändes och som blev matchens enda mål.

Bournemouth placerar sig på en fjortondeplats efter 17 spelade omgångar med sina 19 poäng. Chelsea är kvar på fjärdeplatsen med sina 29 poäng.