TV: Aguero med hattrick och Courtois utvisad i City-seger

Manchester City tog en säker seger på bortaplan mot Chelsea under lördagen, efter ett hattrick av Sergio Aguero.

Manchester City var det lag som tog tag i taktpinnen på Stamford Bridge. Efter lite mer än en halvtimme förvaltade bortalaget ett omställningsläge väl. Kontringen avslutades med att Sergio Aguero sköt in 1-0, via en Chelsea-fot.

Tidigt i den andra halvleken satte Aguero 2-0 för Manchester City. Anfallaren var säker framför mål när han fick läget i straffområdet.

Med lite mer än tio minuter kvar att spela blev Chelseas målvakt Thibaut Courtois utvisad efter att ha fällt Fernandinho i fritt läge. Dessutom fick Manchester City straff, vilken Aguero placerade in säkert vid ena stolpen. Argentinaren stod alltså för ett hattrick. Nu har han gjort 21 mål i Premier League den här säsongen.

Matchen slutade 3-0.

Se höjdpunkter från matchen i sportsändningen i spelaren ovanför.

Lagens startelvor:

Chelsea: Courtois; Azpilicueta, Cahill, Ivanovic, Baba Rahman; Mikel, Fabregas; Willian, Loftus-Cheek, Pedro; Diego Costa.

City: Hart, Zabaleta, Otamendi, Mangala, Kolarov, Toure, Fernandinho, Navas, Nasri, De Bruyne, Aguero.