TV: Arsenal höll undan efter Girouds två mål

Arsenal såg ut att gå mot en komfortabel seger efter första halvlek.
Dock fick Gunners slita för sin seger med 2-1 borta mot Newcastle.

Arsenal

Olivier Giroud fortsatte sin fina målform, när han gjorde 1-0 för Arsenal efter 24 minuter via sitt knä. Fransmannen skulle bara fyra minuter senare sätta sitt andra för dagen efter en välplacerad nick och i den stunden såg Gunners oslagbara ut.

Newcastle kom sedermera ut som ett helt annat lag i andra halvlek och direkt i inledningen reducerade man genom Moussa Sissoko. De svartvita pressade bortalaget och hade bud på en kvittering, men Arsenal stod emot. Det innebär att London-laget hakar på Manchester City i kampen om andraplatsen och befäster sin CL-plats.

Gunners är i och med segern hela sex poäng före femman och CL-jagande Liverpool, som dessutom möter ärkerivalen och ligafyran Manchester United imorgon på Anfield.

Publicerad 2015-03-21 kl 19:52