Arsenal såg ut att få en enkel resa mot Leicester.
Men Premier League-jumbon vaknade och pressade London-laget in i det sista.
Arsenal kunde dock hålla undan och vinna med 2-1.

Se höjdpunkter från mötet i Sporten i klippet ovan.

Efter förlusten mot Tottenham senast behövde Arsenal tre poäng mot jumbon Leicester för att inte tappa i kampen om Champions League-platserna. Och i den första halvleken såg det ut att bli en bekväm match för hemmalaget.

I den 28:e minuten tog Arsenal ledningen när Laurent Koscielny lämnades helt omarkerad på en hörna. Backen kunde peta in 1-0 vid stolproten.

Fem minuter innan paus dubblade Theo Walcott Arsenals ledning. Engelsmannen tog till vara på en retur och sköt snyggt in en halvvolley i det bortre hörnet.

Arsenal såg ut att kontrollera händelserna till fullo men det skulle ändras i den andra halvleken.

Hemmalaget såg ut att slappna av något och en kvart in på akt två sköt Kramaric lite spänning i mötet. 2-1-målet var kroatens första för Leicester.
Efter målet lyckades Arsenal inte vakna igen och med lite tur hade jumbon kunnat få med sig en poäng.

1-2-skytten Kramaric fick senare ett utmärkt läge att kvittera för gästerna. Men i ett öppet läge från höger försökte kroaten lobba bollen över Ospina, som kunde sträcka ut och rädda.

Arsenal kunde till slut hålla undan och vinna mötet med 2-1. I en ofullständig omgång är man nu fyra i Premier League.

Publicerad 2015-02-10 kl 22:40