POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

ANNONS
PREMIER LEAGUE

TV: Arsenal-legendaren: "Vem skulle vara bättre för Arsenal än Wenger?"

Foto: Bildbyrån

Nästa

Avbryt
Försök igen

Arsene Wengers framtid i Arsenal är osäker. Klubblegendaren Bob Wilson hoppas fransmannen får sluta med framgång.
- En del av mig hoppas att de vinner FA-cupen och Arsene säger; 'det här har varit fantastiskt, tack för mig', säger Wilson.

Efter 20 år i Arsenal så kan Arsene Wenger vara inne på upploppet. Fransmannen har fått allt mer kritik de senaste säsongerna och säger själv att han inte bestämt sig om han fortsätter till nästa säsong.

Bob Wilson, som gjorde över 230 ligamatcher för Arsenal mellan 1963 och 1974, unnar Wenger framgång och menar att kritiken är oförtjänt.

- Jag tycker att det sorgligaste med den här situationen är att längden på Arsenes styre nu är som en sten runt hans hals. Om du gick till vilken klubb som helst i landet, jag tror nästan alla klubbar. Och säger att över de kommande 20 åren - vilket är den tid han har varit i Arsenal - att de kommer att vinna eller vara tvåa 18 gånger, kanske 19 i år om de fortsätter i FA-cupen så tror jag alla klubbar i landet skulle ta det.

- Djupt inne, för jag beundrar honom så mycket. Jag har sett hur han arbetar och jag vet att han lever, äter och sover för Arsenal FC. En del av mig hoppas att de vinner FA-cupen och Arsene säger; 'det här har varit fantastiskt, tack för mig'.

Wilson menar samtidigt att han har svårt att se vem som skulle vara bättre för Arsenal än Wenger om fransmannen skulle lämna.

Se Wilson tala om Wenger i spelaren ovan.

Publicerad 2017-03-02 kl 22:15
ANNONS
Nästa artikel
ANNONS

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
ANNONS

Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå