TV: Arsenal tog viktiga poäng efter derbyseger mot Palace

Arsenal har tagit sin första trepoängare i årets Premier League. I Londonderbyt borta mot Crystal Palace vann med med 2-1 efter ett självmål av hemmalaget i andra halvlek.

Det inför säsongen topptippade Arsenal förlorade förra helgen premiärmatchen i Premier League hemma mot West Ham. Därför var man under söndagen ute efter revansch mot Crystal Palace.

Efter 16 minuters spel slog Özil ett inlägg till Giroud där fransmannen med en konstspark sköt in 1-0 till gästerna. Tio minuter senare skulle dock hemmalaget kvittera genom Joel Ward, till bortafansens förvåning. Med ett hårt och placerat skott satte Ward 1-1.

Tio minuter in i andra halvlek gick Arsenal upp i ledning igen. Efter en hård nick av Alexis Sanchez tog bollen på Crystal Palaces Damien Delaney och in i mål.

Självmålet av Palace blev matchens sista och därmed tog Arsenal sina tre första poäng för säsongen. Londonlaget hoppar upp till en elfteplats i tabellen och kan nu börja ladda för toppmatchen mot Liverpool nästa måndag. Crystal Palace å sin sida ligger fortsatt före Arsenal tack vare bättre målskillnad.

Se målen från matchen i Sporten-sändningen ovan.

Publicerad 2015-08-16 kl 19:29