TV: Arsenal vann Londonderbyt

Arsenal vann Londonderbyt mot West Ham med 3-0. Detta efter mål av Giroud, Ramsey och Flamini. Nu är laget bara en poäng bakom serietvåan Manchester City.

Efter sju minuters spel så bjöds Theo Walcott på ett väldigt bra läge inne i straffområdet. Men yttern tog alldeles för lång tid på sig och Collins kunde gå in och bryta. Engelsmannen skrek på straff men fick inget medhåll från domaren.

Precis innan paus så gör Oliver Giroud 1-0 till Arsenal.Anfallaren fick bollen inne i straffområdet och sköt ett hårt skott i bortre burgaveln. Ett vackert mål av fransmannen som till och med fick Arsene Wenger att flyga ur sin stol.

I den andra halvleken tvingades domaren till att byta.

Först i den 80:e matchminuten gjorde Arsenal 2-0 genom Aaron Ramsey. Walesaren väggspelade sig fram tillsammans med Giroud, och sen la han enkelt in bollen i mål.

Bara minuten efter Ramseys mål så målade även Mathieu Flamini. Fransmannen gjorde matchens tredje mål, vilket också blev matchens sista.

I och med segern så ligger Arsenal nu bara en poäng bakom serietvåan Manchester City i tabellen.

Publicerad 2015-03-14 kl 17:55