Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons
ENGLAND

TV: Ashton: "Chelsea kan vinna ligan med avstånd"

Foto: SCANPIX

Nästa

Avbryt
Försök igen

Chelsea är fortfarande obesegrade i Premier League. Fotbollskanalens videokrönikör Neil Ashton tror att de kommer att fortsätta på den inslagna vägen och vinna ligan.
- Och de kan göra det med ett avstånd, säger Ashton.

Efter 1-1 mellan Manchester United och Chelsea på Old Trafford sa hemmalagets tränare Louis van Gaal att gästerna är Europas bästa lag. Fotbollskanalens videokrönikör Neil Ashton tror dock att Chelsea kommer att få det tufft att gå hela vägen i Champions League.
- Jag är inte så säker på att de kommer att slå Bayern München och Real Madrid i Champions League om det kommer till det, säger Ashton.

Dock tycker Neil Ashton att Chelsea är på en annan nivå än de övriga lagen i Premier League och tror stenhårt på London-klubben.
- De är uthålliga och hängivna och de vet vad de vill, vilket är att vinna Premier League-titeln och de kommer att göra det. Och de kan göra det med ett avstånd.

Ashton tittar på några av motståndarna i toppen och ser inte riktigt hur de ska räcka till.
Manchester City, titta på deras historia; 2012 regerande mästare, 2014 regerande mästare, var är deras motivation? De stora lagen i historien; Liverpool på 70- och 80-talen, Manchester United på 90-talet och Chelsea 2005-2006. Den mentaliteten finns inte i Manchester City. Det kommer att behövas om de ska fortsätta att vinna titlar på den högsta nivån.

- Liverpool kan inte få ihop det. De har slutat att göra mål och Mario Balotelli får bära hundhuvudet. Jag börjar tycka synd om honom, för hans självförtroendet är skakat, han har det tufft med engelsk fotboll och han har det tufft i den miljön och vet att han är under massiv press att göra mål.

- Och Manchester United då. Den andra halvan av säsongen, det är då de kommer att vara starka, säger Ashton som dock inte tror att det kommer räcka för att störa Chelsea.

Efter nio omgångar har Chelsea sju segrar och två oavgjorda och toppar Premier League med 23 poäng, fyra poäng före tvåan Southampton.

Publicerad 2014-10-27 kl 17:15
Annons
Annons

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
Annons